Monday, October 26, 2020

Kacang Kuda Tumis dengan Daun Kari


 Kunyap-kunyap...hubs feveret...

Cinnamon Roll


Assalam, Cinnamon roll lagi...telah ada beberapa resepi CR dalam blog ini...tapi yang ini adalah resepi terbaru...jom tengok...

Tuesday, October 20, 2020

Creamy Mushroom Onion Cheese Sauce


Yummy, sedapnya...jika rajin anda buatlah ye...daging burger dilapisi dengan sos cheese meleleh...
Kalau teringin nak rasa burger dengan creamy cheese macam ni kenalah pergi makan kat restoran yang mahal gitu...

Pulut Ayam


Pulut kukus makan dengan ayam goring, sos cili manis dan bawang goreng...ini adalah makanan Thai yang popular terutama bahagian selatan yang besempadan dengan Malaysia...

Roti Iran dengan Meat Sos dan Cheese


Roti Iran ganti lasagna sheet...maka jadilah resepi seperti di atas...jika nak makan roti tersebut kosong ajer mesti tak habis..maka saya bega, dan hasilnya nampak sedapkan...